Lodičky nielen pre Popolušku - Party-Time váš informačný blog Lodičky nielen pre Popolušku - Party-Time váš informačný blog
Home   /   Móda  /  Zábava  /  Produkty  /   Lodičky nielen pre Popolušku

Lodičky nielen pre Popolušku

Lodičky nielen pre Popolušku

Teraz schválne, milé dámy, ktorý druh obuvi sa v našich rozhovoroch skloňuje najviac? O čom sa vieme siahodlho a s nadšením rozprávať vždy, keď na to príde? Podľa mňa sú to lodičky. Pre niekoho symbol nepohodlia a namáhavej chôdze, pre iné fantastické kúsky, kvôli ktorým rady obetujeme aj nejakú časť svojho komfortu. Najmä žensky vyzerať!

Priznajte sa, ktoré z Vás si aspoň raz neobuli vysoké topánky na podpätku z maminho botníka! Zatiaľ čo sa mama chytala za hlavu, že buď doničíte topánky alebo svoje nôžky, Vám sa ten pocit zdal úžasný. Ach, tá dievčenská zdravá radosť a samoľúbosť! V dospelosti máme k týmto topánkam vzťah rôzny, pravdou však je, že dáma bez lodičiek je ako studňa bez vody.

lodičky
TAMARIS DÁMSKE VKUSNÉ LODIČKY – ČIERNE

Lodičky na každú príležitosť

Ďakujme nebesám, že dnes si svoj obľúbený pár lodičiek môže vybrať každá žena. Neplatí už, že lodičky musia byť vysoké a nepohodlné. Nájdu si ich aj milovníčky nižších podpätkov a dokonca komfortu. Niektorí výrobcovia kvalitnej obuvi do nich vkladajú stielky, ktoré odľahčujú krok a zachránia váš deň v práci s častým chodením či dlhým státím. Čo je veľmi dôležité, lodičky sa už neviažu len na nosenie šiat, sukní a kostýmov. Mnohí výrobcovia ich povýšili aj na elegantný kúsok s trochou športového ducha. Obuť si ich tak môžete k úzkym rifliam (aby vynikli lýtka aj topánky) či nohaviciam. Okrem vysokého či nízkeho podpätku si môžete vybrať aj tie pohodlnejšie na klinovej podrážke. Farieb nájdete od výmyslu sveta.

lodičky
HÖGL DÁMSKE SEMIŠOVÉ LODIČKY – ORANŽOVÉ

Spoznáte ich na prvý pohľad

Je známe, že tento elegantný druh obuvi vymysleli muži. Bola to ale žena, ktorá im pomohla na pomyselný piedestál, kde stoja dodnes. A žena je tá, ktorá ich produkciu, samozrejme, ovplyvňuje. Žiadna dáma totiž neodmietne kvalitný pár kožených lodičiek. Čierne a biele farby síce zostávajú klasikou, ale bol by hriech nevšímať si príťažlivosť farieb ako bordová, tmavomodrá, béžová. Vzory na lodičke nemusia byť preplácané, aby vás topánka zaujala. Stačí malý ale precízny detail, ktorý už na prvý pohľad povie- áno, toto je tá pravá črievička. Semišové, nubukové, lesklé, matné, štýlové, pohodlné, všetky črievičky majú tam kdesi vonku svoju majiteľku. Budete čoskoro jednou z nich?

Tags

Súvisiaci článok

Pridať nový komentár