Autorádio Škoda s množstvom nových prídavných funkcií - Party-Time Autorádio Škoda s množstvom nových prídavných funkcií - Party-Time
Home   /   Cestovanie  /  Zábava  /  Produkty  /   Autorádio Škoda s množstvom nových prídavných funkcií

Autorádio Škoda s množstvom nových prídavných funkcií

Autorádio Škoda s množstvom nových prídavných funkcií

Srdcom interiéru každého auta je autorádio. Na istý čas vieme svoje požiadavky obmedziť na sériové modely, no postupne sa naše nároky zvyšujú. Aj vy ste už v pozícii, keď vás autorádio musí zaujať po všetkých stránkach? Potom je najvyšší čas na zmenu – bližšie určiť najviac výhodný model pre váš automobil. 

Výmena klasického za originálne prebieha úplne jednoducho  

Možno na vás autorádio Škoda pôsobí komplikovane, no ide o špecifický model pre koncernové vozidlá Volkswagen, Škoda a Seat. Ideálne, ak si vyberiete predajcu, u ktorého nájdete aj odborné poradenstvo. Prvoradé sú uňho požiadavky zákazníka a v rámci možností vie zabezpečiť aj menšie úpravy softwaru. Spolu s predajom ponúkne pre vaše nové autorádio Škoda odbornú montáž, inštaláciu s garanciou záručného aj pozáručného servisu.  

autorádio Škoda
Autorádio Škoda, VW, SEAT s 3D GPS, DVD, USB, BLUETOOTH

Multimediálne centrum

Rozprávkovo, ale skutočne reálne pôsobí autorádio Škoda ako multimediálne centrum. Tu sa už nebavíme len o tom, ako si naladíme rádio na frekvencii FM. Máme záujem prehrávať vlastnú hudbu v celom rade nových formátov. Okrem toho sa zaujímame aj o načítanie a prezeranie obrázkov, filmov a videí. V autorádiu Škoda sa dobre vyníma systém Windows a GPS navigácia. Ideálne, ak funguje v režime dualzone a môžete mať naraz zapnutú aj navigáciu, aj film. 

autorádio Škoda
Autorádio Škoda Octavia 2 Android 11 s WIFI, GPS, USB, BT

Autorádio Škoda, ktoré je komunikatívne      

Sociálny kontakt nám za volantom chýba, ale pomocou autorádia Škoda nemusí úplne absentovať. Pomôže nám technológia bluetooth, ktorá umožňuje ľahko spárovať mobil s rádiom a využívať ho aj ako hands free. Vďaka tomu viaceré funkcie telefónu ovládame priamo na displeji nového autorádia Škoda. Napomáha to k jednoduchosti, no najmä k bezpečnosti a plynulej jazde. 

Veľmi výhodnou je aj podpora ovládania na volante či možnosť pripojiť parkovacie senzory, zobraziť info o klimatizácii či zabezpečiť synchronizované podsvietenie so svetlami. Pomocou autorádia Škoda môžeme úplne vypnúť od týchto bežných problémov, užívať si prídavné funkcie a dostatočne sa sústrediť na cestu.    

Tags

Súvisiaci článok

Pridať nový komentár