Vianočné obliečky nielen pre deti - Party-Time Vianočné obliečky nielen pre deti - Party-Time
Home   /   Zábava  /  Produkty  /   Vianočné obliečky nielen pre deti

Vianočné obliečky nielen pre deti

Vianočné obliečky nielen pre deti

Mnohí z nás sa snažia, aby čo najviac vo svojom domove vytvorili charakteristickú vianočnú atmosféru. Začína to tradične upratovaním, prípravou vianočného pečiva, nákupom vhodných  vianočných darčekov pre našich blízkych. Tesne pred sviatkami pribudne pre mnohých charakteristicky vyzdobený vianočný stromček Symbolický adventný venček pripevnený na vstupných vchodových dverách do nášho príbytku, aj výzdoba interiéru.  Všetky tieto slávnostné prípravy majú svoju hĺbku a tradične sa ich snažíme dodržiavať. Asi hlavne pre svojich malých potomkov, ale nielen pre nich. Aj pre nás, dospelých. Prečo nie?  A prečo nie nájsť si pod stromčekom balíček skrývajúci vianočné obliečky s nádherným vianočným motívom? Alebo si neľahnúť večer do postele a prikryť sa prikrývkami oblečenými v nových vianočných obliečkach? Existujú súpravy obliečok pre akýkoľvek interiérový štýl ako aj typ spánku. Od mimoriadne slávnostného flanelu až po svieže, chladivé alebo úplne veselé bavlnené vzory.  

Vianočné obliečky od Matejovsky

Vianočné obliečky plné snehových vločiek 

     Niektoré obliečky sa môžu pochváliť jednoduchými a modernými vzormi snehových vločiek v elegantných farebných prevedeniach. Iné vyvolávajú sviatočnú náladu psíkov so šatkami na hlavách alebo mačičiek s venčekmi. Nestálo by za to prekvapiť svoje deti novou súpravou sviatočných obliečok? Vytvoriť im vianočnú atmosféru aj v ich postieľkach a posteliach?  Naše ďalšie Vianoce sú takmer za rohom. Niektoré darčeky už máme starostlivo ukryté. Rozmýšľame kde, s kým  a ako sviatky tento rok strávime.  Nie je nič zlé na tom, keď hľadáte niečo slávnostné aj pre spálňu.  Či už pre seba, alebo do detskej izby vašich detí. Zistite, aký dizajn by ste chceli. Vianočné obliečky sú v toľkých rôznych prevedeniach, že bude najlepšie mať predstavu o tom, čo by ste chceli mať. 

Vianočné obliečky by mali byť súčasťou Vianoc

Rôzny materiál, farby aj motívy 

     Aký je váš preferovaný dizajn posteľnej bielizne? Aký materiál je vám na dotyk príjemný? Keďže je k dispozícii toľko vianočných návrhov, je dobré mať nejakú predstavu o tom, aký dizajn by ste chceli. V ponuke výrobcov a predajcov  je toho veľa. Od snehuliakov po snehové vločky, tučniakov či sobov. Je to úplne na vás, pre aké vianočné obliečky sa nakoniec rozhodnete. Vždy môžete skúsiť hľadať farby alebo dizajny, ktoré sa hodia k interiéru vašej spálne alebo detskej izby. 

Tags

Súvisiaci článok

Pridať nový komentár